Μπασκέτα ετών 20 σκοτώνει νεαρό 19 χρόνων στη Χίο

Δυστύχημα σημειώθηκε αργά εχθές το βράδυ στη Χίο, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα 19χρονος που έκανε διακοπές στο νησί, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ στην περιοχή της Δασκαλόπετρας.

Μετά τις 10.00 το βράδυ, ο άτυχος νεαρός την ώρα που πιθανότατα κάρφωσε στη μπασκέτα, αυτή αποκολλήθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Αμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό στάθηκε αδύνατο.

Άμεσα ενημερώθηκε και η αστυνομία για το δυστύχημα

Ενώ οικειοθελώς παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς για να βοηθήσει στην συγκέντρωση των στοιχείων για τη δικογραφία που συντάσσει το Αστυνομικό Τμήμα Χίου, και ο οποίος κρατήθηκε σαν καταρχήν υπεύθυνος λόγω αξιώματος. Ο δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, η οποία διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης καθώς και πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του χθεσινοβραδινού δυστυχήματος

Η μπασκέτα είναι τουλάχιστον μια 20ετία στο συγκεκριμένο χώρο ενώ η εικόνα δείχνει να μην έχει καν βίδες και να ήταν μόνο το τσιμέντο που την κρατούσε.

Ο 19χρονος βρισκόταν στη Χίο μαζί με 4 ακόμη φίλους του για διακοπές, και βρισκόταν τουλάχιστον με έναν από αυτούς στη μοιραία μπασκέτα.

Από την αστυνομία αναμένεται να ζητηθούν και τα κινητά για τυχόν εικόνες που να αφορούν το συμβάν.

Από το Νοσοκομείο Χίου, και το Τμήμα Ψυχικής Υγείας, ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του άτυχου νεαρού.

Πηγή