Συμμετοχή δύο εκπαιδευτικών στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο eTwinning

Θέμα: «Συμμετοχή δύο εκπαιδευτικών στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο eTwinning»

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning στην προσπάθεια διάδοσης της δράσης, δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς Π.Ε και Δ.Ε που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το eTwinning να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο eTwinning που διοργανώνεται στις 27-29 Οκτωβρίου στην Αθήνα.
Όσοι εκπαιδευτικοί κάνουν την εγγραφή τους στο eTwinning από τις 1 έως τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 11.00 π.μ. θα λάβουν μέρος σε ανοικτή διαδικτυακή διαδικασία επιλογής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 14.00 το μεσημέρι. Από την διαδικασία αυτή θα αναδειχθούν δύο (2) εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό συνέδριο και το κόστος συμμετοχής και μετακίνησης θα καλυφθεί από την ελληνική ΕΥΥ. Σε περίπτωση που κληρωθούν εκπαιδευτικοί από την Αττική, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης δεν θα καλύψει τη διαμονή τους στο ξενοδοχείου που θα λάβει χώρα το συνέδριο. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει τη σχολική χρονιά 2016-2017 να διδάσκουν σε σχολεία Π.Ε ή Δ.Ε..
Η κλήρωση θα γίνει διαδικτυακά και ο σύνδεσμος θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην σελίδα της ΕΥΥ στο Facebook: https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.
Για την εγγραφή τους οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δούνε σχετικές οδηγίες: http://www.slideshare.net/HelleniceTwinning/e-twinning-54605222

Υπουργείο Παιδείας