22-08-16 Το ΝΟΗΣΙΣ με την υποστήριξη του ΥΠΕΘ εισέρχεται και οικονομικά υγιές σε μια νέα περίοδο κοινωνικής, πολιτιστικής και εκπαιδευτικής προσφοράς

NOISIS 550X400

22-08-16 Το ΝΟΗΣΙΣ με την υποστήριξη του ΥΠΠΕΘ εισέρχεται, οικονομικά υγιές, σε μια νέα περίοδο κοινωνικής, πολιτιστικής και εκπαιδευτικής προσφοράς.

Το Δ.Σ., τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας, ΝΟΗΣΙΣ υποδέχονται με χαρά και ικανοποίηση την οικονομική στήριξη του ΥΠΠΕΘ η οποία, μετά τη έκτακτη χρηματοδότηση του Ιδρύματος για το 2016, υλοποιείται σήμερα με την κάλυψη του συνόλου των συσσωρευμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών του ύψους 1.100.000 € αλλά και τη κάλυψη για πρώτη φορά του συνόλου της μισθοδοσίας του προσωπικού του από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2017 σε εφαρμογή του πρόσφατα ψηφισθέντος Ν. 4386/2016 σε συνδυασμό με τον Ν. 4310/2014.

Τα παραπάνω έρχονται ως επιστέγασμα του συνεχούς ενδιαφέροντος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΕΘ και ιδιαίτερα του αναπληρωτή Υπουργού για την έρευνα κ. Κώστα Φωτάκη, του Γ.Γ. του ΥΠΠΕΘ Ι. Παντή, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων στελεχών του ΥΠΠΕΘ. Έτσι, μετά από χρόνια διοικητικής και οικονομικής εγκατάλειψής του από την πολιτεία, το ΝΟΗΣΙΣ διέφυγε τον κίνδυνο διακοπής των δραστηριοτήτων του και εισέρχεται σε μια νέα αισιόδοξη και ανοδική πορεία.

Η διοίκηση του ΝΟΗΣΙΣ θεωρεί ότι η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας και των στελεχών του ΥΠΠΕΘ έρχεται να επιβραβεύσει την εργατικότητα, τη συνέπεια και την αυταπάρνηση των στελεχών και εργαζόμενων του ΝΟΗΣΙΣ στους δύσκολους καιρούς. Οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο κέφι και επιμονή την υλοποίηση των ευγενών επιδιώξεων του ΝΟΗΣΙΣ.

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας