Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πιλοτική συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο MENTOR

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πιλοτική συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο MENTOR – Mentoring teachers in secondary and high schools.

Το εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο MENTOR – Mentoring between teachers in secondary and high schools, που υλοποιείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, διανύει το δεύτερο χρόνο εφαρμογής του, περνώντας στην επόμενη φάση. Το εν λόγω πρόγραμμα, αναδεικνύει την προσπάθεια της Δ.Δ.Ε, να εμπλακεί δυναμικά σε μια καινοτόμο δράση, ανιχνεύοντας και προλαμβάνοντας τις ανάγκες των εκπαιδευτικών.
Σε συνέχεια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2015 στη Λαμία, καλούμε τους Διευθυντές/ ντριες να απαντήσουν ως τις 29 Μαρτίου, αν επιθυμούν την πιλοτική συμμετοχή του σχολείου τους στο πρόγραμμα, υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία.
Σας επισυνάπτουμε το συμφωνητικό συνεργασίας το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε να υπογράψετε και να προσκομίσετε στην κ. Παπαγιαννοπούλου, δηλώνοντας παράλληλα και τα ονόματα των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται, να πάρουν μέρος στην α΄ επιμορφωτική συνάντηση, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας κατά τις ώρες 17:00 -20:00.

Πληροφορίες:
Κύπρου 85, 35100 Λαμία
Πληρ: Παπαγιαννοπούλου Π.
Τηλέφωνο-fax: 22310-24705-06
email: [email protected]
site: http://ddefth.gr/gray

Ο Διευθυντής
Σπύρος Α. Πιλιτζίδης