Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα: «Γη, νερό, φωτιά, αέρας»

Το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Λαμίας, προκηρύσσουν διαγωνισμό φωτογραφίας μεταξύ των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Φθιώτιδας με θέμα: «Γη, νερό, φωτιά, αέρας». Στοιχεία της φύσης, συγκροτούν τον κόσμο που μας περιβάλλει. Αναζητούμε φωτογραφίες στις οποίες κυριαρχούν τα στοιχεία της φύσης με κάθε μορφή που μπορούν να πάρουν.
Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές/τριες Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Φθιώτιδας. Κάθε μαθητής θα στείλει μέχρι πέντε (5) φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή στο e-mail της Φ.Ο.Λ. [email protected] ή σε CD στα γραφεία της ομάδας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00 – 21:00. Να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του μαθητή, το σχολείο και η τάξη του, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και ο αριθμός των σταλθέντων φωτογραφιών. Η ανάλυσή τους να μην είναι μικρότερη από 2043×1536 pixels. Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης των φωτογραφιών είναι η 15η Μαΐου 2016.
Από το σύνολο των φωτογραφιών θα επιλεγούν οι καλύτερες οι οποίες θα εκτεθούν σε μια από τις προσεχείς δράσεις της Φ.Ο.Λ. και από αυτές με κλήρωση (στο γραφείο της Φ.Ο.Λ. στις 30 Μαΐου) θα επιλεγούν τρεις (3) των οποίων οι φωτογράφοι θα κερδίσουν από μία ετήσια συνδρομή παρακολούθησης μαθημάτων φωτογραφίας στη Φ.Ο.Λ.
Οι μαθητές που θα χρειαστούν βοήθεια μπορούν να επικοινωνούν με τους καθηγητές των καλλιτεχνικών του σχολείου τους και με την Φωτογραφική Ομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 19:00 – 21:00. Λεωνίδου 9, 3ος όροφος (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων) και στο τηλέφωνο 6978122015
Σημείωση:Δεν επιχειρούμε να φωτογραφήσουμε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα.

Ο Διευθυντής

Σπύρος Α. Πιλιτζίδης