Νέα μαθητική διάκριση στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας

Νέα μαθητική διάκριση στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας

Ο μαθητής Ζωγράφος Αχιλλέας του Α1 τμήματος του σχολείου μας (σχολικό έτος 2014-2015) διακρίθηκε για την επίδοσή του στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2015 και συμπεριελήφθη στη λίστα πρωτευσάντων Α΄ τάξης που ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του Διαγωνισμού, δηλαδή την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) και το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 1ο Γυμνάσιο Λαμίας συγχαίρει τον μαθητή του για τη σημαντική αυτή επιτυχία του και του εύχεται νέες διακρίσεις στο μέλλον. Η βράβευση του μαθητή και η απονομή επαίνου θα πραγματοποιηθεί στο ερχόμενο σχολικό έτος 2015-2016.
Η νέα αυτή επιτυχία έρχεται σε στιγμή που ο απόηχος των βραβεύσεων στο σχολείο μας για τους τρείς (3) διακριθέντες από την περυσινή Α΄ τάξη (2013-14) στον περυσινό αντίστοιχο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2014 δεν έχει προλάβει ακόμα να σβήσει αφού η βράβευση των τριών (3) αυτών μαθητών έγινε το Μάρτιο 2015.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 1ο Γυμνάσιο Λαμίας συγχαίρει επίσης και τιμά όλους τους μαθητές του που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αλλά και σε όλους τους μαθητικούς διαγωνισμούς ανεξαρτήτως βράβευσης γιατί η ίδια η συμμετοχή είναι από μόνη της διάκριση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΣΙΤΣΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ