Άλλη μία Μεγάλη Διάκριση μαθητών του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Άλλη μία Μεγάλη Διάκριση μαθητών του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την καινοτομία .

burama-labrou

Μεγάλη Διάκριση των μαθητών της Β΄ τάξης του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ Μπουράμα Ασημίνας του Δημητρίου και Λάμπρου Κων/νου του Γεωργίου στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία με την κατάκτηση του ειδικού βραβείου νεανικού «επιχειρείν» σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας!!!. Οι μαθητές με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Μπακάρα Παρασκευά, οικονομολόγου , συμμετείχαν στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Το μαύρο χαβιάρι της Λοκρίδας» που αναφέρεται στις Μαύρες Ελιές Καλαμών Λιβανατών.
Στόχοι των μαθητών ήταν να αναβαθμίσουν ένα παραδοσιακό προϊόν με συγκριτικά πλεονεκτήματα παραγωγής δημιουργώντας καινοτόμα παράγωγα υποπροϊόντα ,να αυξήσουν την προστιθέμενη αξία σε όλους τους τομείς παραγωγής χρησιμοποιώντας όλο το μοντέρνο marketing, δημιουργώντας μια ομάδα παραγωγών με ένα ισχυρό brant-name: Ελιές Καλαμών Λιβανατών- KALAMON OLIVES LIVANATON.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αυτό και την διαδικασία του, οι μαθητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εκφράσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους ,να συνεργαστούν, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ένα σχέδιο επιχειρηματικής δράσης αλλά και να διακριθούν κατακτώντας επάξια το ειδικό βραβείο «νεανικού επιχειρείν» σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου και βραβευτήκαν την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 στην Άμφισσα με την συνοδεία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, της Διευθύντριας του σχολείου και των κηδεμόνων τους.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκπαιδευτικών του σχολείου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τους εύχονται από καρδιάς να εκπληρώσουν κάθε στόχο και κάθε προσπάθεια τους να στέφεται από επιτυχία όπως αυτή.

Επίσης η Διευθύντρια συγχαίρει θερμά τον εκπαιδευτικό Κο Μπακάρα Παρασκευά που με την παρότρυνση του να συμμετέχουν οι ανωτέρω μαθητές στον διαγωνισμό και με την συνεχή καθοδήγηση του, κατάφεραν να διακριθούν δίνοντας άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο σχολείο μας σκορπώντας χαρά και υπερηφάνεια στην σχολική κοινότητα του Λυκείου των Λιβανατών.

Η διάκριση αυτή αντανακλά και δικαιώνει τον καθημερινό αγώνα και τη θέληση των εκπαιδευτικών μιας μικρής σχολικής κοινότητας να εμφυσήσουν στους μαθητές τους τις αξίες της προσπάθειας και του «ευ αγωνίζεσθε» καθώς και να τους παρέχουν ουσιαστικά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία τους.