19-06-24 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Σ.Δ.Ε.

rsz blogging 336375 960 720

19-06-24 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Σ.Δ.Ε.

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων Διευθυντών Σ.Δ.Ε. θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων  για φορείς του Δημοσίου e:Presence.gov.gr και θα καταγράφονται (ως αρχείο ήχου) για τη διασφάλιση διαφάνειας της διαδικασίας.

Οι υποψήφιοι θα λάβουν μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσαν στην αίτησή τους, στο οποίο θα υπάρχει ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης και οδηγίες για τη σύνδεσή τους (με κωδικούς taxisnet) στην υπηρεσία. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή συνέντευξη (μέσω του συνδέσμου που θα υπάρχει στο μήνυμα) και να ελέγξουν τη σύνδεσή τους (με εικόνα και ήχο) στην πλατφόρμα, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα υπάρχουν στο μήνυμα που θα λάβουν. Θα πρέπει να συνδεθούν στην τηλεδιάσκεψη λίγο νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα για καθέναν/καθεμία που αναφέρεται στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα συνεντεύξεων και να περιμένουν μέχρι να τους δοθεί από τα μέλη της επιτροπής συνεντεύξεων η δυνατότητα εισόδου στον χώρο της τηλεδιάσκεψης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία e:Presence.gov.gr θα βρείτε στον σύνδεσμο:  https://www.epresence.gov.gr

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για το χρονοδιάγραμμα των συνεντεύξεων από το επισυναπτόμενο αρχείο.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 344 2015

O πίνακας εδώ