09-09-21 Επισήμανση σχετικά με τη διεξαγωγή των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και των Εξετάσεων «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό» έτους 2021.

writing p

09-09-21 Προσοχή! Επισήμανση σχετικά με τη διεξαγωγή των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και των Εξετάσεων «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό» έτους 2021.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται ότι όσοι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ καθώς και των Εξετάσεων των Ελλήνων του εξωτερικού διαγωνίζονται σήμερα 9-9-2021 στα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής σε εξεταστικά κέντρα της Αθήνας, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να προσέλθουν εγκαίρως στο Εξεταστικό τους Κέντρο, λαμβάνοντας υπόψη ότι πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής της 1ης Ειδικής Διαδρομής του EKO Acropolis Rally 2021. Υπενθυμίζεται ότι ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 16.00 . και η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.


Πηγή: Υπουργείο Παιδείας