Αλληλεγγύη στους μαθητές/τριες

Στο ξεκίνημα μιας ακόμη δύσκολης σχολικής χρονιάς και σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που η Ελληνική κοινωνία πλήττεται από τη φτώχεια, την ανασφάλεια, και την ανεργία,  μεγαλώνει η  ανάγκη, να σταθούμε κοντά ο ένας στον άλλον με τρόπους ξεκάθαρους και αλληλουποστηρικτικούς, να απλοποιήσουμε τις δυσκολίες και να διεκδικήσουμε ένα συμμετοχικό, δίκαιο, κοινωνικό και αλληλέγγυο σχολείο.

Η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  σε  συνεργασία με το Σύλλογο εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας και το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας»   καλεί:

τα  Μαθητικά  Συμβούλια,  τους  Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς, το Σάββατο 13.9.2014 από τις 10.00 π. μ έως τις 13.00 μ. μ στην πλατεία Ελευθερίας, για τη συγκέντρωση  μαθητικού  υλικού.

Το υλικό, (τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, χάρτες, τσάντες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.) θα σταλεί  σε σχολεία για μαθητές/τριες που τα έχουν ανάγκη.

Η συλλογή   μαθητικού  υλικού  θα συνεχιστεί  σε κάθε  διάθεση προϊόντων από τους  «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»  που ξεκινούν το Σάββατο  20 -9-2014  από 9.00 π. μ. έως 13.00 μ. μ στο χώρο στάθμευσης  της Έκθεσης Λαμίας.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ……

Δηλώσεις συμμετοχής : τηλ. 22310 – 24705

email : genipap62@gmail.com

                                  

Η σχετική ανακοίνωση εδώ