09-09-16 2ο Πανελληνίο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Αίτηση συμμετοχής σε προεδρείο του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου, με Διεθνή Συμμετοχή, για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 21-23 Οκτωβρίου 2016 (ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣ 20/09/2016)

Αγαπητές/οί συνάδελφοι

Η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας και με την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο, με Διεθνή Συμμετοχή, για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 21-23 Οκτωβρίου 2016: http://synedrio.eepek.gr/ .

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης. Λόγω του μεγάλου αριθμού εργασιών και αντίστοιχων συνεδριών, απαιτείται μεγάλος αριθμός συνέδρων οι οποίοι θα στελεχώσουν τα αντίστοιχα προεδρεία της κάθε συνεδρίας (2 σε κάθε συνεδρία Χ 42 συνεδρίες = 84 εκπαιδευτικοί για προεδρείο).

Η ΕΕΠΕΚ θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όποιον/α συνάδελφο επιθυμεί να στελεχώσει τα συγκεκριμένα προεδρεία, προτρέπει τους εκπαιδευτικούς (που έχουν εγγραφεί ή θα εγγραφούν τώρα ως σύνεδροι: http://synedrio.eepek.gr/ ) να συμπληρώσουν τη σχετική αίτησή τους μέχρι 20 Σεπτεμβρίου στο https://goo.gl/forms/Vi8lLADBD2qEOR713 .

Από την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου