Ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Λυκείου Στυλίδας

ΘΕΜΑ: « Ευχαριστήρια επιστολή »

Το Γενικό Λύκειο Στυλίδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – Διατροφή, το οποίο υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με μέγα δωρητή το « Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» με τη συμμετοχή και άλλων δωρητών.
Στα πλαίσια υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος για το τρέχον σχολικό έτος παρέχεται δωρεάν σίτιση του συνόλου της μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας. Παράλληλα, επιχειρείται η προβολή ενός διατροφικού προτύπου βασισμένου στη δια βίου υιοθέτηση της μεσογειακής διατροφής και στην οικειοποίηση των ωφελειών της.
Η συμβολή του κοινωφελούς « Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» θεωρείται καταλυτική για την πραγμάτωση των στόχων του προγράμματος με την εξασφάλιση των απαραίτητων οικονομικών πόρων. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να εκφράσουμε από την πλευρά μας τις ευχαριστίες μας για την πολύτιμη αρωγή του Ιδρύματός σας και για τη στήριξη των μαθητών μας.
Ευχαριστούμε επίσης το Διευθυντή του Γυμνασίου Στυλίδας κ. Καραθεόδωρο Αθανάσιο για τη συμβολή του στην υλοποίηση του προγράμματος και στο Λύκειο Στυλίδας.

Ο σύλλογος διδασκόντων
Ο Διευθυντής
Μπαλταδούρος Σεραφείμ