Μεγάλη Διάκριση για μαθήτρια του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Μεγάλη Διάκριση για μαθήτρια του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ στους 58ους Πανελλήνιους σχολικούς Αγώνες κλασσικού αθλητισμού σχ. έτους 2014-2015 Γενικών-Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας -Κύπρου.

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια γνωστοποιούμε ότι η μαθήτρια Αλεξίου Δήμητρα του Χαραλάμπους της Α΄ τάξης του Λυκείου Λιβανατών κατέκτησε τη 2η θέση (ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 42 μέτρα και 34 εκατοστά στους 58ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών-τριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου που διεξήχθησαν στις 6 και 7 Μαΐου 2015 στην Πάτρα.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν θερμά την μαθήτρια τους που εκπροσώπησε το σχολείο επάξια.
Σ’ αυτή την πορεία της που προοιωνίζεται εντυπωσιακή, τη συνοδεύουν η αγάπη μας και οι ευχές μας να εκπληρώσει όλους τους στόχους της και τα όνειρα της .

Επίσης η Διευθύντρια ευχαριστεί το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας για την άριστη συνεργασία σε όλη την πορεία που είχε η μαθήτρια κατά την διάρκεια όλων των φάσεων του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος καθώς και τον Γυμναστή του σχολείου κ. Καστανά Βασίλη που είχε την γενικότερη μέριμνα για την συμμετοχή της.

gel-livan-silver-15

© 2015, edunews.gr. Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του edunews.gr

Print Friendly, PDF & Email