Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Λαμίας

Λαμία, 16/9/2014

Δελτίο Τύπου
Ο Δήμος Λαμιέων μετά την επιτυχημένη πορεία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα παρέχει απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.λ.π.).
Σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το Δήμο Λαμιέων καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου και αφού τα συμπληρώσουν να τα καταθέσουν μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο 2ο όροφο του Δημαρχείου (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού) στην υπεύθυνη κα Χαρώνη Σοφία. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22313 51001 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο Δήμος Λαμιέων καλεί παράλληλα τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους) που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην υπεύθυνη του Δήμου κα Χαρώνη Σοφία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22313 51001 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι 22-09-2014.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαμίας

dimoslamias