20-07-22 Εγκριση ή απόρριψη του μηχανογραφικού δελτίου (ΜΔ) των υποψηφίων με την κατηγορία των σοβαρών παθήσεων  (2)

20-07-22 Εγκριση ή απόρριψη του μηχανογραφικού δελτίου (ΜΔ) των υποψηφίων με την κατηγορία των σοβαρών παθήσεων 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, οι υποψήφιοι με την κατηγορία των σοβαρών παθήσεων μπορούν να πληροφορούνται την έγκριση ή απόρριψη του μηχανογραφικού τους  δελτίου και των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών, μέσω της  ηλεκτρονικής εφαρμογής https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr ή μέσω αντίστοιχου συνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, από σήμερα Τετάρτη 20/7/2022  μέχρι και  τη Παρασκευή 22/7/2022 και ώρα  14:00 .

Για την εισαγωγή τους στην ανωτέρω ηλεκτρονική εφαρμογή οι υποψήφιοι θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια e-mail και password  με εκείνα της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου σοβαρών παθήσεων(5%).

Οι υποψήφιοι των οποίων το μηχανογραφικό δελτίο έγινε δεκτό, οφείλουν να ελέγξουν την ορθότητα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός, Έτος γέννησης ΑΔΤ) και του βαθμού απολυτηρίου, που έχουν καταχωρισθεί στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Στους υποψηφίους που δεν θυμούνται το password που χρησιμοποίησαν για την υποβολή του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, θα παρέχεται η δυνατότητα υπενθύμισης του κωδικού  μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής εφαρμογής.


Πηγή: Υπουργείο Παιδείας