23-12-21 Η Ζέττα Μακρή ανταλλάσσει ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου

rsz img f14135f255ff9a3cd5faa2b84e849f50 v23-12-21 Η Ζέττα Μακρή ανταλλάσσει ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή επισκέφτηκε το 7ο Γυμνάσιο Βόλου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Η υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν συγκινητική και οι φωνές όλων ενώθηκαν σαν σε χορωδία αμέσως μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες από τα χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά κάλαντα.

Οι συζητήσεις, που ακολούθησαν, αφορούσαν ζητήματα της σχολικής κοινότητας και της καθημερινής λειτουργίας του σχολείου εν μέσω πανδημίας.

Η Υφυπουργός Παιδείας ζήτησε από εκπαιδευτικούς και μαθητές να διατηρήσουν την άμεση επικοινωνία τους, προκειμένου να ενημερώνεται απευθείας από εκείνους για θέματα που προκύπτουν και αναζητούν λύση.

Στη συνέχεια, η κ. Μακρή συνεχάρη θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, που διακρίθηκαν στον 11ο Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στα  Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου», τον Διευθυντή κ. Περικλή Φασουράκη και τις μαθηματικούς κα. Στυλιανή Δημητρακοπούλου (πρόεδρο του παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της  Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Ε.Μ.Ε), κα Αθηνά Καραγεώργου και κα Ελένη Διαμαντή και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού.

Οι στιγμές, που μοιράστηκε η κ. Μακρή με τις μαθήτριες και τους μαθητές του 7ου Γυμνασίου, πολύτιμες και μοναδικές, καθώς τα παιδιά έχουν ένα μαγικό τρόπο να φωτίζουν την κάθε μέρα με την αλήθεια τους, το συναίσθημά τους και την αμεσότητά τους.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη της στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον Διευθυντή, το σύλλογο διδασκόντων και τους μαθητές για τις θερμές ευχές και τα αισιόδοξα μηνύματά, που της μετέφεραν.

“Μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών τι πιο ευχάριστο και ελπιδοφόρο από το να βρίσκεται κάνεις ανάμεσα σε παιδιά στον φυσικό τους χώρο, στο σχολικό περιβάλλον!

Κρατάω στην καρδιά μου τις ευχές των μαθητών και των εκπαιδευτικών που με υποδέχτηκαν εγκάρδια στο σχολείο τους και εύχομαι σε όλες και όλους καλή πρόοδο, χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2022″.


Πηγή: Υπουργείο Παιδείας