ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΜΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο (blog) (https://elmefthiotidas.blogspot.gr/) με σκοπό να ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς του Νομού μας, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο για τις δράσεις του σωματείου μας.

Κάθε Τρίτη απόγευμα στις 18.30 συνεδριάζει το Δ.Σ. με θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον κλάδο μας και είναι πάντα ανοιχτό σε όλους!

Τα προγραμματισμένα θέματα προς συζήτηση θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης σε αυτό το ιστολόγιο.

Μετά την Συνεδρίαση του ΔΣ, την Τετάρτη θα ανακοινώνονται επίσης τόσο τα έκτακτα θέματα που τυχόν προέκυψαν όσο και οι αποφάσεις που πάρθηκαν. Είναι αυτονόητο ότι η δημοσιοποίηση θεμάτων και αποφάσεων θα γίνεται ΠΑΝΤΑ με την ευθύνη του ΔΣ της ΕΛΜΕ αξιολογώντας όλους τους παράγοντες  που διέπουν τις δημοσιοποιήσεις (π.χ. σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα).

Με τον τρόπο αυτό, κάθε συνάδελφος που δεν είχε την δυνατότητα – για οποιοδήποτε λόγο- να  ενημερωθεί για την δράση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας να μπορεί εύκολα να το κάνει.