ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 2017

ΘΕΜΑ: «ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 2017» – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα ΤΣΑΠΑΡΑ ΞΑΝΘΗ & ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΑΧΩΝ

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των Καθηγητών που διδάσκουν στο Γυμνάσιο Ραχών Φθιώτιδας αισθάνονται την ανάγκη και την τιμή να συγχαρούν δημόσια τόσο τους γερμανομαθείς μαθητές του σχολείου όσο και τη διδάσκουσα καθηγήτριά τους, εκλεκτή συνάδελφο κα Τσαπάρα Ξανθή κλ. ΠΕ07, για τη διάκρισή τους στον διαγωνισμό που προκήρυξε η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας «Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών 2017». Η κα Τσαπάρα, υλοποιώντας καινοτόμο διδακτικό πρόγραμμα παραγωγής τριών γερμανόφωνων ταινιών μικρού μήκους με θέμα τον “Εθελοντισμό” και πρωταγωνιστές τους μαθητές της από τη Β΄ Γυμνασίου Ραχών, κατέλαβε την πρώτη πανελλήνια θέση χάρη στις εξαιρετικές της επιδόσεις στη δημιουργική εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας.
Για τη διάκριση αυτή εκφράζουμε την αμέριστη χαρά μας και ευχόμαστε στην αξιολογότατη συνάδελφο, αλλά και στους αγαπημένους μας μαθητές η έμπνευση και η δημιουργικότητα να τους συνοδεύουν πάντα ως ακαταπόνητοι οδηγοί στον τραχύ και συνάμα γλυκύτατο δρόμο της γνώσης.

το σχετικό έγγραφο εδώ