13-12-16 Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων διδασκόντων στην ενισχυτική διδασκαλία (Δικαιολογητικά)

13-12-16 Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων διδασκόντων στην ενισχυτική διδασκαλία 2016-2017

Στο πλαίσιο προετοιμασίας για την έναρξη των μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2016-2017 καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ12.08 και ΠΕ06 οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους κυρωμένους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης, και επιθυμούν να απασχοληθούν ως διδάσκοντες στην Ενισχυτική Διδασκαλία με αμοιβές που αντιστοιχούν σε εκείνες των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου, ή/και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, σύμφωνα με την Υ.Α 169770/Δ2/12.10.2016 (ΦΕΚ Β΄ 3406) να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ)

από Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

έως και Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Από την παρούσα διαδικασία

α) όσοι έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές (πλήρους ή μειωμένου ωραρίου) κατά το τρέχον σχολικό έτος. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται όσοι, κατόπιν πρόσληψης, για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία ή έχουν παραιτηθεί, καθώς και εκείνοι των οποίων η πρόσληψη έχει ανακληθεί.

β) όσοι, έχουν απενεργοποιήσει την αίτησή τους βάσει της οποίας συντάχθηκε και κυρώθηκε ο Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2016-2017.

Το Δελτίο Τύπου σε μορφή doc

Ο πίνακας σε μορφή xls

Η Πρόσκληση σε μορφή pdf

To ΦΕΚ σε μορφή pdf

Τα Δικαιολογητικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Δικαιολογητικά (ευανάγνωστες φωτοτυπίες) κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας για τη συγκρότηση Π.Μ. & Μισθοδοσία εκπαιδευτικών Ενισχυτικής Διδασκαλίας

  • Αστυνομική ταυτότητα.
  • Πιστοποιητικό έγγραφο για το Α.Φ.Μ. και την Δ.Ο.Υ. (φωτοτυπία εκκαθαριστικού ή Βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ)
  • Αριθμός λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τράπεζας όπου θα αναγράφεται καθαρά ο ΙΒΑΝ και ο αναπληρωτής θα είναι ο πρώτος δικαιούχος).
  • Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ και ΑΜΚΑ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ή βεβαίωση του ΙΚΑ στην οποία αναγράφονται ΑΜΑ και ΑΜΚΑ)
  • Πτυχίο σπουδών (στο οποίο να αναφέρεται ο βαθμός πτυχίου) και φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας όταν υπάρχει. Σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου απαιτείται το ξενόγλωσσο πτυχίο, η μετάφραση του, η ισοτιμία/αντιστοιχία από το ΔΟΑΤΑΠ και απολυτήριο Λυκείου.
  • Μεταπτυχιακό (εφόσον υπάρχει). Σε περίπτωση ξενόγλωσσου μεταπτυχιακού απαιτείται η φωτοτυπία του ξενόγλωσσου μεταπτυχιακού τίτλου, η μετάφραση του και η ισοτιμία/αντιστοιχία από ΔΟΑΤΑΠ.
  • Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για κάθε έτος ξεχωριστά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ή άλλους φορείς. ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από ΤΕΙ και ΙΕΚ (θα γίνονται δεκτές μόνο όσες αναγράφουν τις ώρες ανά μήνα και όχι συγκεντρωτικά ώρες ανά εξάμηνο). Βεβαιώσεις προϋπηρεσιών σε Ν.Π.Ι.Δ. ή άλλους φορείς θα γίνονται δεκτές μόνο όσες έχουν πλήρη στοιχεία (αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρετήσατε, η σχέση εργασίας, το ωράριο εργασίας – πλήρες ή μειωμένο – η νομική μορφή του φορέα, η διάρκεια της προϋπηρεσίας κ.α.)
  • Για όλες τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που καταθέτουν οι αναπληρωτές πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά ένσημα ή βεβαιώσεις ασφαλιστικού φορέα που αποδεικνύουν ότι για το χρονικό διάστημα για το οποίο προσφέρθηκε η προϋπηρεσία ήταν ασφαλισμένος/η. (Για περίοδο ασφάλισης μέχρι 31/12/2001 υποβάλλονται τα Ατομικά Δελτία Εισφορών ή βεβαίωση του ΙΚΑ όπου αναγράφεται η χρονική περίοδος ασφάλισης, ο συνολικός αριθμός ημερών ασφάλισης, το ονοματεπώνυμο του εργοδότη και η δραστηριότητά του. Για περίοδο ασφάλισης από 01/01/2002 και μετά, υποβάλλεται ο Ατομικός Λογαριασμός Ασφαλισμένου που εκδίδεται άμεσα από το ΙΚΑ (δηλαδή μια απλή εκτύπωση των ενσήμων από 01/01/2002 έως σήμερα).
  • ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ Γνωματεύσεις: α) Παθολόγου ή γενικού ιατρού και β) Ψυχιάτρου, είτε του Δημοσίου είτε ιδιωτών με τις οποίες πιστοποιείται η υγεία και η φυσική και ψυχική καταλληλότητα των υποψηφίων εκπαιδευτικών να ασκήσουν διδακτικά καθήκοντα. Οι γνωματεύσεις ισχύουν μόνο για την διάρκεια των συμβάσεων που υπογράφονται κάθε φορά.
  • Πιστοποιητικό αναπηρίας (εφόσον υπάρχει).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο εάν είστε έγγαμοι ή/και με ανήλικα τέκνα). Σε περίπτωση τέκνου σπουδάζοντος ή υπηρετούντος τη στρατιωτική θητεία απαιτούνται και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις φοίτησης ή υπηρέτησης.

 Σας επισημαίνουμε ότι κατά την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μην δεσμεύονται από ιδιότητες όπως: συμμετοχή σε εταιρείες, εμπορική δραστηριότητα, ιδιοκτησία ή/και διδασκαλία σε φροντιστήριο, εργάζονται με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Δ/νση Εκπαίδευσης, ΣΔΕ ή με κάποιο πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από ΕΚΤ ή απασχολούνται και είναι ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ.

 Τέλος, παρακαλούμε να φροντίσετε έγκαιρα για την συλλογή των δικαιολογητικών σας, προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά η διαδικασία των προσλήψεων και των τοποθετήσεων σε σχολικές μονάδες.
Πηγή: Υπουργείο Παιδείας