19-07-16 Λήγει η προθεσμία αιτήσεων αναπληρωτών στη Γενική Εκπαίδευση και Μουσικά Σχολεία, ξεκινά στην Ειδική

 

19 07 16 start finish

19-07-16 Λήγει η προθεσμία αιτήσεων αναπληρωτών στη Γενική Εκπαίδευση και Μουσικά Σχολεία, ξεκινά στην Ειδική

Από σήμερα, 19 Ιουλίου και μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα καλούνται οι εκπαιδευτικοί Τ των κλάδων ΠΕ61, ΠΕ71, των κλάδων ΠΕ60.50 και ΠΕ70.50, του κλάδου ΠΕ11.01 (Καθηγητών Φυσικής Αγωγής ΕΑΕ) και των κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ (Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης) όλων των ειδικοτήτων με τον ισχύοντα κωδικό τους και προέκταση «.50» να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξή τους στους οικείους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-2017 και δήλωση περιοχών προτίμησης για πρόσληψη από τους εν λόγω πίνακες.

 

Η Αίτηση-Δήλωση υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (ιστοσελίδα: https://opsyd.sch.gr/). Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχουν αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα σχετικές οδηγίες.

 

Σημειώνουμε ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ωρομισθίων για τη Γενική Εκπαίδευση, αλλά και μουσικών ειδικοτήτων για τα Μουσικά Σχολεία,  διαδικασία που γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας