Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Λαμίας: Εγγραφές μαθητών, δήλωση συμμετοχής εθελοντών εκπ/κών

ΘΕΜΑ: «Κοινωνικό Φροντιστήριο»
Ο Δήμος μας μετά την επιτυχημένη πορεία του «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ» συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τη λειτουργία του.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.λ.π.). Σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς από το Δήμο Λαμιέων και από την ιστοσελίδα του Δήμου και αφού τα συμπληρώσουν να τα καταθέσουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κα Χαρώνη Σοφία τηλ. 2231351051 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Επίσης καλούμε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους) που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 28-09-2014 στην υπεύθυνη του Δήμου κα Χαρώνη Σοφία, τηλ. 2231351051 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΓΥΡΗ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού
Τ.Κ. : 35100 – ΛΑΜΙΑ
Τηλέφωνο:2231351051
FAX: 2231351074

Οι αιτήσεις για μαθητές και εθελοντές εκπαιδευτικούς εδώ

© 2015, edunews.gr. Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του edunews.gr