Ανάρτηση “Συμπληρωματικών Παραγγελιών” διδακτικών βιβλίων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια – Λύκεια) για το σχ. έτος 2015-2016

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουν υπολογιστεί και αναρτηθεί οι Συμπληρωματικές Παραγγελίες των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια – Λύκεια) με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους σε βιβλία για το σχολικό έτος 2015-2016.

 Ø  Οι σχετικοί κατάλογοι έχουν αναρτηθεί στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων στον ιστότοπο http://publications.cti.gr, στην καρτέλα «Συμπληρωματικές Παραγγελίες», από το menu «Παραγγελίες».

Οι σχολικές μονάδες μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα βιβλία που εμπεριέχονται στους σχετικούς καταλόγους από το απόθεμα του Κέντρου Διανομής που τους εξυπηρετεί.

 Ø  Επίσης, έχουν αναρτηθεί στη σελίδα των Κέντρων Διανομής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ιστότοπο http://publications.cti.gr, στο menu«Συμπληρωματικές Παραγγελίες».

Παρακαλούνται τα Κέντρα Διανομής να επιβεβαιώνουν την παράδοση των Συμπληρωματικών Παραγγελιών στη σχετική σελίδα και να μη δίνουν βιβλία τα οποία δεν εμπεριέχονται στις Συμπληρωματικές Παραγγελίες.

 Τέλος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως σε περιπτώσεις αλλαγής στη δήλωση μαθητικού δυναμικού στο MySchool, θα υπολογιστούν και θα αναρτηθούν με την ίδια διαδικασία νεότερες Συμπληρωματικές Παραγγελίες την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015.

Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι Σχολικές Μονάδες και τα Κέντρα Διανομής της αρμοδιότητάς σας σχετικά.

Για τα ΕΠΑΛ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,

Με εκτίμηση,

Εκ της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος