Συγκρότηση Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Φθιώτιδας

πατήστε εδώ για να δείτε όλη την απόφαση ορισμού.

Συγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Φθιώτιδας ως εξής:
1. Πιλιτζίδης Σπυρίδωνας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 04.02, με βαθμό Α’, Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Πάλλα Δήμο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 04.01, με βαθμό Β’, Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Λαμίας.
2.Γώγουλος Πέτρος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 03, με βαθμό Β’, Διευθυντής του Γυμνασίου – Λ.Τ. Μοσχοχωρίου, ως τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Βουρλάκη Αθανάσιο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 12.04, με βαθμό Β’, Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας.
3.Παναγιώτου Πελαγία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Β’, Διευθύντρια του ΓΕΛ Μαρτίνου Φθιώτιδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την κα Τσιάκα Δήμητρα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02, με βαθμό Γ’, Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σπερχειάδας Φθιώτιδας.
4. Προύσαλης Δημήτριος του Θωμά, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 20, με βαθμό Δ’, του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ.Παλέτσο Ευθύμιο του Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 03, με βαθμό Δ’, του 2ου Γυμνασίου Λαμίας.
5. Αρμυριώτης Αναστάσιος του Χρήστου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 12.03, με βαθμό Γ’, του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ.Σακκά Ιωάννη του Βασιλείου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 04.01, με βαθμό Ε’, του ΓΕΛ Μαρτίνου.