Πρόσκληση συμμετοχής σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «AppInventor & Alice, εφαρμογές σε προγραμματιστικά περιβάλλοντα».

το έγγραφο εδώ

Προσκαλούνται οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19-20 σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο που αφορά τα προγραμματιστικά περιβάλλοντα App Inventor (http:// appinventor.mit.edu) και Alice (http://www.alice.org) με στόχο την υποστήριξη τους στο διδακτικό τους έργο.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη αλλά συνιστάται ως ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα για τους συναδέλφους οι οποίοι διδάσκουν στα Λύκεια και ΕΠΑΛ το μάθημα «Εφαρμογές Πληροφορικής» λόγω της αλλαγής των προγραμμάτων σπουδών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στις 3.00 μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας. Συστήνεται, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο εργαστήριο, όποιος διαθέτει laptop να το φέρει (υπάρχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης).

Για τους συναδέλφους των Νομών Ευρυτανίας και Φωκίδας, κατά προτεραιότητα, υπάρχει η δυνατότητα της εξ αποστάσεως παρακολούθησης του σεμιναρίου, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων του Π.Σ.Δ. http://meeting.sch.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη διεύθυνση http://goo.gl/zDpbV3 συνδεόμενοι με τους προσωπικούς κωδικούς του Π.Σ.Δ.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και η μετακίνησή τους θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Παρακαλούνται οι Διευθυντές να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής ΠΕ19 και ΠΕ20. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ19

 

Κοσμάς Ηλιάδης