Προκήρυξη προγράμματος δια βίου μάθησης για εκπαιδευτικούς ΠΕ11

Αγαπητέ κ. Περιφερειακέ/ή Διευθυντή/ντρια

Με τη παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας παρακαλέσω να ενημερώσετε τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς σας για την προκήρυξη ενός προγράμματος δια βίου μάθησης με τίτλο:
Παιδαγωγική και διδακτική ενίσχυση εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής:
στοχοθεσία, μεθοδολογία και αξιολόγηση. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς φυσική αγωγής (ΠΕ11) και υλοποιείται από τη Δομή Δια βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η προκήρυξη του προγράμματος βρίσκεται στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) στο πρόγραμμα θα τους εφοδιάσει με γνώσεις και πληροφορίες από τις πλέον πρόσφατες τάσεις που κυριαρχούν στην διδακτική μεθοδολογία, στην επιστήμη της Παιδαγωγικής καθώς και στις άλλες επιστήμες της αγωγής, θα τους βοηθήσει να εφαρμόσουν τις σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις στην διδακτική πράξη, θα τους κατευθύνει στην εφαρμογή καινοτόμων μορφών διδασκαλίας και θα του παράσχει εφόδια για την αξιολόγηση του διδακτικού τους έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στη Δομή Δια βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (κ. Ιωάννα Δόντσιου, τηλ. 2310 997003), στην ιστοσελίδα (http://diaviou.auth.gr/bark) ή στον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Βασίλειο Μπαρκούκη (τηλ. 2310-992162).

Με εκτίμηση

Βασίλειος Μπαρκούκης
Λέκτορας ΤΕΦΑΑ – ΑΠΘ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ