Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο

Αγαπητές/οί εκπαιδευτικοί,

Χρόνια Πολλά!

Με αφορμή την 11η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (11/2/2014) που διοργανώνεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο από τη Δράση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, ο ενημερωτικός κόμβος Internet-Safety του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, στο πλαίσιο της συνεργασίας, σας καλεί να αξιοποιήσετεδιαθέσιμο υλικό και να συμβουλευτείτε τη σελίδα http://internet-safety.sch.gr/index.php/component/k2/item/265-sid14διαβάζοντας το αντίστοιχο δισέλιδο και φροντίζοντας παράλληλα για την έγκαιρη εγγραφή σας στην κεντρική εκδήλωση της ημέρας.

Επίσης, αν δεν έχετε υπογράψει με το e-mail σας στη διεθνή συμμαχία για τα δικαιώματα του παιδιού στο Διαδίκτυο, μπορείτε να το κάνετε σήμερα κιόλας, ή αν το έχετε πράξει ήδη, να προτρέψετε γνωστούς, συγγενείς και φίλους σας να υπογράψουν στο σύνδεσμο https://secure.avaaz.org/en/petition/Alliance_for_childrens_online_rights/.

Καλή Πρωτοχρονιά,

Ενημερωθείτε για τα τελευταία άρθρα

στον κόμβο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

http://internet-safety.sch.gr

© 2013, edunews.gr. Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του edunews.gr