Χριστουγεννιάτικο Διαδραστικό Πάρκο «Μαγεμένη Ελατοχώρα» στη Λαμία

Λαμία 26/11/2013

«Μαγεμένη Ελατοχώρα»
Χριστουγεννιάτικο Διαδραστικό Πάρκο
Σε γοργούς ρυθμούς πραγματοποιείται η προετοιμασία του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Διαδραστικού Πάρκου , με τίτλο «Μαγεμένη Ελατοχώρα», στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Μεγάλες εκτάσεις , στεγασμένες και υπαίθριες , πολλές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, θεάματα και δράσεις συνθέτουν έναν μοναδικό χώρο διασκέδασης, ψυχαγωγίας κι εκπαίδευσης που ξεπερνά τα 30.000 τμ.
Το Πάρκο των Πάγων & το Πάρκο των Παιχνιδιών, στο εσωτερικό των κτιρίων επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες με κυριότερες, τις ακόλουθες:
Δύο μεγάλες πίστες παγοδρομίου , μέσα στο Ελατόδασος, φουσκωτοί παιδότοποι, τραμπολίνο, ηλεκτροκίνητα παιχνίδια & 20 εργαστήρια ποικίλων δράσεων όπως χειροτεχνίες, μουσικά όργανα, κατασκευές, ζαχαροπλαστική, αρτοποιεία, κηπουρική κ.α.
Όλα τα παραπάνω πλαισιώνονται από πλούσιο πρόγραμμα θεαμάτων : θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, κουκλοθέατρο , θέατρο Σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων καθώς και συναυλίες από συγκροτήματα και ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα.
Στους εξωτερικούς χώρους της Ελατοχώρας, οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ένα μαγευτικό Λούνα Παρκ, ένας παραδοσιακός ρουμελιώτικος οικισμός, που φιλοξενεί αληθινά οικόσιτα ζώα , ένας μεγάλος λαχανόκηπος καθώς και η συμμετοχή των τοπικών εμπόρων μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά το τοπίο της Π.Ε.Λ.
Στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θα λάβουν μέρος , σύλλογοι, σχολεία, μουσικά σύνολα, γυμναστήρια , σχολές και άλλοι φορείς της ευρύτερης περιοχής.
Την ομαλή λειτουργία του Πάρκου εξασφαλίζουν το εκπαιδευμένο προσωπικό & το σώμα των εθελοντών που συγκροτείται ταχύτατα χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Λαμίας και όχι μόνο.
Στόχος της «Μαγεμένης Ελατοχώρας» είναι η δημιουργία ενός μεγάλου θεσμού, που θα προσφέρει διασκέδαση , ψυχαγωγία, στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργίας.
Υπεύθυνη επικοινωνίας για τις σχολικές επισκέψεις είναι η κα Βίκυ Μανταφούνη , την οποία μπορείτε να καλέσετε, στα τηλέφωνα της Π.Ε.Λ.
ή στο 6973 329 107.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Γιάννης Γρανίτσας

pelxr13

7 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου

Τηλ:2231022704 & 28063
http://pelamias.com

 

 

© 2013, edunews.gr. Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του edunews.gr