ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΞΙΚΑ-ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

Σας ενημερώνουμε ότι προσφέρουμε πλέον τα λογισμικά μας για τη νέα και αρχαία ελληνική γλώσσα εντελώς δωρεάν για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και τα λεξικά μας για όλους τους Έλληνες. Η ενεργοποίηση είναι τελείως απλή και γίνεται στο http://www.lexigram.gr/ με κλικ στο Εγγραφή Χρηστών.

Το κοινό χαρακτηριστικό των λογισμικών, που τα κάνει μοναδικά, είναι ότι διαθέτουν πολλά και τεράστια λεξικά της νέας και της αρχαίας ελληνικής (κλιτικά, ορθογραφικά, ερμηνευτικά, συνωνύμων – αντιθέτων, ομορρίζων) . Τα προγράμματα χρησιμοποιούν τα λεξικά αυτά για να μπορείτε:
Να έχετε απάντηση σε οποιαδήποτε γλωσσική απορία.
Να λύνετε με ευχάριστο και διαδραστικό (διαλογικό) τρόπο τις σχολικές ασκήσεις αλλά και οποιαδήποτε άλλη, αφού κάνοντας μόνο κλικ μπορείτε και εσείς να δημιουργείτε και να λύνετε άπειρες ασκήσεις γραμματικής, ομορρίζων και συντακτικού (συντακτικού μόνο για την αρχαία).
Τα ιδρύματα Σταύρος Νιάρχος και Χρήστου Λαμπράκη, εκτιμώντας τα λεξικά και το εκπαιδευτικό λογισμικό, βοήθησαν στην προβολή τους.
Με την υπ’ αριθ. 1379/31-10-2003 απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας έγινε διανομή της Ελληνομάθειας (εκπαιδευτικό λογισμικό για τη γλώσσα) σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δείτε τα ζωντανά:
Αρχαιογνωσία Γυμνασίου-Αρχαιογνωσία Λυκείου (Αρχαία Ελληνικά)
http://apps.lexigram.gr/ellinognosiademo/ellinognosia3_gym.php

Θησαυρός (Πολυλεξικό)
http://apps.lexigram.gr/ellinognosiademo/thisavros.php

Ελληνομάθεια Δημοτικού
http://apps.lexigram.gr/ellinognosiademo/ellinomatheiadim.php

Ελληνομάθεια Plus

http://apps.lexigram.gr/ellinognosiademo/ellinomatheiaplus.php

http://www.youtube.com/watch?v=DtxZRzIAPUk ελληνομαθεια
Lexigram Αθήνα Τηλ: 210-6458183
www.lexigram.gr, e-mail: [email protected]

Γ. Μαλακός

Τα ιδρύματα Σταύρος Νιάρχος και Χρήστου Λαμπράκη εκτιμώντας τα λεξικά και το εκπαιδευτικό λογισμικό, βοήθησαν στην προβολή τους.

Με την υπ’ αριθ. 1379/31-10-2003 απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας έγινε διανομή της Ελληνομάθειας (εκπαιδευτικό λογισμικό για τη γλώσσα) σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχόλιο του Διαχειριστή: Το παραπάνω κείμενο έχει συνταχθεί από τον Γ. Μαλακό