04-11-19 Συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τους εκπροσώπους Παιδείας του ΚΚΕ

ΥΠΑΙΘ

04-11-19 Συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τους εκπροσώπους Παιδείας του ΚΚΕ

Σε συνέχεια του διαλόγου που εγκαινίασε την προηγούμενη εβδομάδα η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τους εκπροσώπους τομέων Παιδείας της Αντιπολίτευσης, η Υπουργός κα Νίκη Κεραμέως και οι Υφυπουργοί κα Σοφία Ζαχαράκη και κ. Βασίλης Διγαλάκης, συνάντησαν σήμερα τους εκπροσώπους του Τομέα Παιδείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) κ.κ. Γιάννη Δελή βουλευτή, Νίκο Σοφιανό μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Κυριάκο Ιωαννίδη μέλος της ΚΕ.

Η ηγεσία του Υπουργείου ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΚΚΕ για τις επικείμενες νομοθετικές ενέργειες που προωθεί το Υπουργείο αλλά και για τη διαδικασία των 4.500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή, η οποία σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί εντός του 2019. Συζητήθηκαν επίσης εκτενώς τρέχοντα θέματα της α΄θμιας/β΄θμιας, τριτοβάθμιας αλλά και τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Η κα Κεραμέως ζήτησε από τους εκπροσώπους του ΚΚΕ να αποστείλουν τις προτάσεις τους, προκειμένου να μελετηθούν και να ληφθούν υπ’ όψιν στη διαδικασία χάραξης της εκπαιδευτικής πολιτικής και τις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Source: Υπουργείο Παιδείας