2η επιμορφωτική ενημέρωση των φιλολόγων στη διδασκαλία και αξιολόγηση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας της Γ΄ τάξης Ημερησίων ΓΕΛ και Γ’- Δ΄ τάξεων Εσπερινών ΓΕΛ

Θέμα: «2η επιμορφωτική ενημέρωση των φιλολόγων στη διδασκαλία και αξιολόγηση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας της Γ΄ τάξης Ημερησίων ΓΕΛ και Γ’- Δ΄ τάξεων Εσπερινών ΓΕΛ»

Αγαπητοί και αγαπητές κ.κ. συνάδελφοι, σας γνωστοποιώ ότι τη Δευτέρα, 07-10-2019 και ώρα 11:00, στο χώρο του 3ου ΓΕΛ Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ενημέρωση των φιλολόγων που, κατά το τρέχον σχολ. έτος (2019-20), διδάσκουν τη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στη Γ΄ και Γ΄- Δ΄τάξη Ημερήσιων και Εσπερινού ΓΕΛ του Ν. Φθιώτιδας, αντίστοιχα. Η επιμόρφωση θα επικεντρωθεί στη διδασκαλία και στο νέο σύστημα αξιολόγησης του μαθήματος, μετά και από την πρόσφατη τροποποίηση με την  υπ’αρ. φύλλου 3164/12-08-2019 Υ.Α.  Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, μέχρι τότε, να έχουν ενημερωθεί για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών και το συνοδευτικό υλικό, όπως έχει αναρτηθεί στη σελίδα του ΠΕΚΕΣ http://stellad.pde.sch.gr/pekes/?page_id=818. Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την έγγραφη ενημέρωση των φιλολόγων του σχολείου σας.

Η επιμορφωτική συνάντηση θα είναι η δεύτερη που θα υλοποιηθεί με το ίδιο αντικείμενο – η πρώτη υλοποιήθηκε στις 23/09/2019 – και σκοπεύει να καλύψει τις επιμορφωτικές ανάγκες των συναδέλφων φιλολόγων που, για τεχνικούς ή διοικητικούς λόγους, δεν ενημερώθηκαν για την πρώτη συνάντηση. Προαιρετικά, η επιμόρφωση μπορεί να παρακολουθηθεί και από φιλολόγους που διδάσκουν τη Νέα Ελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία στην Α΄ και Β΄ τάξη του Λυκείου, αρκεί να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για τον αριθμό θέσεων.

 

Mε εκτίμηση

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Σ.Ε.Ε ΠΕ02, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στ. Ελλάδας