Οπτικοακουστικό Υλικό για Θετικές Επιστήμες από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Εδώ θα βρείτε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνει οδηγίες και βίντεο εκτέλεσης πειραμάτων, ηχογραφημένες αφηγήσεις για την ιστορία της επιστήμης, χρονολόγια επιστήμης, καθώς και επιστημονικά νέα.

 

Εδώ θα βρείτε πολλά εντυπωσιακά πειράματα, τα οποία επιλέχθηκαν και εκτελέστηκαν από την ομάδα της Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης και Τεχνολογίας, αρκετά εκ των οποίων μπορείτε να δοκιμάσετε και μόνοι σας, στο σπίτι ή στο σχολείο!

 

Μέσα από ηχογραφημένες αφηγήσεις και βίντεο, μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν σημαντικές στιγμές της ιστορίας της επιστήμης. Ακολουθούμε σπουδαίους επιστήμονες και ανακαλύπτουμε άγνωστες πτυχές της ζωής τους, αλλά και τις συνθήκες που τους οδήγησαν σε περίφημες ανακαλύψεις, οι οποίες άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο!

 

 

 

Ελάτε να κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και στις πιο σημαντικές ανακαλύψεις που άλλαξαν για πάντα την πορεία της ανθρωπότητας!

 

 

Νέοι ερευνητές μιλούν στο κοινό της Διαδραστικής Έκθεσης για ενδιαφέροντα θέματα επιστήμης και τεχνολογίας. Μέσα από τη δράση αυτή θα ανακαλύψετε ιστορίες σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα… από τους ανθρώπους που τα δημιουργούν καθημερινά.

 

 

Η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας παρουσιάζει τις «δια.δράσεις». Στις σελίδες τους θα βρείτε Νέα, Πειράματα, Σταυρόλεξα, Αφιερώματα, αλλά και κόμικς.

 

 

 

πηγή: ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Σχόλιο του Διαχειριστή : Η ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ που φιλοξενείται στο ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ είναι μια πολύ καλή πρόταση για εκπαιδευτική εκδρομή. Περισσότερα για επισκέψεις σχολείων και κοινού εδώ

Καλοδήμος Δημ.