05-09-18 Ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα Εφοδιαστικής (Logistics) για εκπαιδευτικούς του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΕΠΑΛ

LOGO epal400

05-09-18 Ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα Εφοδιαστικής (Logistics) για εκπαιδευτικούς του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΕΠΑΛ

Το ΙΕΠ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ διοργανώσει ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα Εφοδιαστικής (Logistics) με έμφαση στα μαθήματα της Ειδικότητας «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΕΠΑΛ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του ΥΠΠΕΘ τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2017, από 09:00 π.μ. ως 14:30 μ.μ..

Η ημερίδα θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω ΔΙΑΥΛΟΥ, συνεπώς δεν προβλέπεται να καταβληθεί οποιαδήποτε αμοιβή για δαπάνες μετακίνησης των εκπαιδευτικών που θα την παρακολουθήσουν. Επίσης, δεδομένης της δυνατότητας εξ αποστάσεως (σύγχρονης ή ασύγχρονης) παρακολούθησης δεν προβλέπεται να χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες ΕΠΑΛ να διευκολύνουν τους ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς, οι οποίοι/ες έχουν ανάθεση το μάθημα «Εισαγωγή στην Εφοδιαστική (Logistics)» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β΄ τάξης και τα μαθήματα της ειδικότητας «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» της Γ΄ τάξης  των ΕΠΑΛ, ώστε να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας