Oι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2018

26-03-18 Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2018 σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία, σε ΣΜΕΑΕ, σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης.

Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 6.673. Από αυτές ικανοποιήθηκαν 472 (ποσοστό 7,07%).

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δ.Ε. στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους με τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31.08.2018, συνεχιζόμενης όμως της απόσπασης μέχρι την εν λόγω ημερομηνία. Τα στελέχη της εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

ΓΕΝΙΚΗΣ 2018-19.pdf

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2018-19.pdf

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ 2018.pdf

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ 2018.pdf

ΜΟΥΣΙΚΑ .pdf

ΥΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ

YΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΥΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ

ΥΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΥΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ