Αναβάθμιση της υπηρεσίας Εκπαιδευτικών Κοινοτήτων και Ιστολογίων του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

Αφορά την υπηρεσία Εκπαιδευτικών Κοινοτήτων και  Ιστολογιών
του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (http://blogs.sch.gr)

Αξιότιμοι κύριοι/ες, φίλοι εκπαιδευτικοί και μαθητές καλησπέρα,

Σας ενημερώνουμε ότι, θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση της υπηρεσίας Εκπαιδευτικών Κοινοτήτων και Ιστολογίων του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (http://blogs.sch.gr)  με μετάβαση στη νεότερη έκδοση του λογισμικού. Η αναβάθμιση αυτή κρίνεται απαραίτητη γιατί η τελευταία έκδοση του λογισμικού παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία, αντιμετωπίζει προβλήματα ασφαλείας, ενώ δίνει τη δυνατότητα παροχής νέων χαρακτηριστικών.

Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα  4 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 πμ  και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα της ιδίας ημέρας. Θα καταβληθεί προσπάθεια η διαδικασία να ολοκληρωθεί πιο σύντομα.

Αρχικά θα υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή της υπηρεσίας για την πραγματοποίηση απαραίτητων εργασιών. Στη συνέχεια η υπηρεσία θα επανέλθει σε κατάσταση μόνο ανάγνωσης για να καταστεί δυνατή η αναβάθμιση της.

Στο διάστημα της αναβάθμισης η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο για ανάγνωση και δεν θα είναι δυνατή η δημοσίευση και η τροποποίηση περιεχομένου στα ιστολόγια και τις κοινότητες. Συνιστούμε να μην επιχειρείτε  δημοσίευση,  τροποποίηση περιεχομένου και  μεταφόρτωση  αρχείων στο διάστημα αυτό.  Αν το προσπαθήσετε, δεν θα έχετε επιτυχές αποτέλεσμα και το περιεχόμενο που θα έχετε διαμορφώσει στην οθόνη σύνταξης του φυλλομετρητή σας θα απορριφθεί.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τη  χρήση των υπηρεσιών μας.

Συγχαρητήρια για τους αξιολογότατους ιστοτόπους και το περιεχόμενο που δημοσιεύετε στα ιστολόγια του ΠΣΔ.

Με εκτίμηση

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ   ΣΧΟΛΙΚΟ   ΔΙΚΤΥΟ

——————————————————————-

Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών, http://www.sch.gr/helpdesk

Tηλέφωνο  (χρέωση μία αστική μονάδα): 801-11-801-81

Υποβολή αιτημάτων και αναφορών :  http://helpdesk.sch.gr

e-mail:  [email protected]