20-10-17 Επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

20 iideaa

20-10-17 Επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Ο κ. Γαβρόγλου ενημερώθηκε εκτενώς για τις δραστηριότητες του Ιδρύματος, επισκέφθηκε τους εργαστηριακούς χώρους του και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Λουκά Παπαδήμο, με τον Πρόεδρο του ΙΙΒΕΑΑ Γρηγόριο Σκαλκέα και τους Ακαδημαϊκούς – μέλη του Δ.Σ. του ΙΙΒΕΑΑ, τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Αστέριο Πιτσιόρλα και τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Νικόλαο Μαντζούφα.

Εν συνεχεία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μίλησε στο ερευνητικό, επιστημονικό  και διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος στο αμφιθέατρο του ΙΙΒΕΑΑ για τους στόχους του Υπουργείου στον τομέα της Έρευνας.

Κατά την επίσκεψη, συζητήθηκε η εισήγηση του ΙΙΒΕΑΑ για τον σχεδιασμό, κατασκευή, χρηματοδότηση, συντήρηση, λειτουργία και προμήθεια εξοπλισμού για την ανέγερση κτηρίου παροχής υπηρεσιών εξατομικευμένης ιατρικής μέσω ΣΔΙΤ του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας