Δωρεάν μαθήματα Μαθηματικών

Κύριε/Κυρία Διευθυντά/Διευθύντρια,
Το Παράρτημα Φθιώτιδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ενόψει των διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε. που θα διεξαχθούν κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017-18, διοργανώνει δωρεάν  μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών των Β΄ και Γ΄ τάξεων Γυμνασίου και των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων Λυκείου, οι οποίοι προτίθενται να λάβουν μέρος στον πρώτο διαγωνισμό «Θαλής».
Τα μαθήματα απευθύνονται στους μαθητές που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Μαθηματικά και θα διεξάγονται από μέλη του Παραρτήματός μας ημέρα Σάββατο και ώρα 3:00 – 6:00 μ.μ., αρχής γενομένης από το Σάββατο 07-10-2017.
Ως χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων έχει ορισθεί το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, μετά από σχετική έγκριση από τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας κ. Σ. Πιλιτζίδη και συνεννόηση με το Διευθυντή του Σχολείου κ. Ι. Δαφνά.
Εξεταστέα ύλη για τον πρώτο διαγωνισμό «Θαλής» για κάθε τάξη είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης του Ι.Ε.Π. για τα Μαθηματικά.
Σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τον αριθμό των μαθητών του σχολείου σας (ανά τάξη) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα, μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής 06-10-2017, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
• του κ. Κώστα Αναγνώστου: [email protected]
• του κ. Ηλία Αργυρόπουλου: [email protected]

το έγγραφο