23-06-17 «Ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων για τη διδασκαλία των αντικειμένων των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία»

17 08 16 ipokritiki

23-06-17 «Ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων για τη διδασκαλία των αντικειμένων των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2017-2018 οι αιτήσεις των υποψηφίων για την διδασκαλία των αντικειμένων των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού (Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, Κινηματογράφου, Κίνησης- Χορού) θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στη ιστοσελίδα https://iep.edu.gr/services/mitroo/ (Δικτυακή Πύλη e-IEP, Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π.), από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Η ως άνω ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 23/6/2017, για τη δημιουργία φακέλου των νέων υποψηφίων καθώς και για τη συμπλήρωση/τροποποίηση στοιχείων των φακέλων των ήδη εγγεγραμμένων υποψηφίων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 140127/Ε2/1-9-2016 (ΦΕΚ 2844/τ.Β΄/7-9-2016, ΑΔΑ: 6Π5Μ4653ΠΣ-ΦΨΜ) υ.α. με θέμα «Ορισμός κριτηρίων επιλογής για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στις κατευθύνσεις του Θεάτρου − Κινηματογράφου και Χορού.». Επισημαίνεται ότι οι νέοι υποψήφιοι θα πρέπει, προηγουμένως, να εγγραφούν στην ως άνω ιστοσελίδα, ώστε να αποκτήσουν «όνομα χρήστη» και «κωδικό πρόσβασης» στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Η αίτηση για ένταξη στους οικείους πίνακες ωρομισθίων Καλλιτεχνικών Σχολείων θα υποβληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, κατόπιν της έκδοσης σχετικής πρόσκλησης.

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (www.minedu.gov.gr).


Πηγή: Υπουργείο Παιδείας