Σήμερα Βιωματικό Σεμινάριο Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας και Ρητορικής

Λαμία, 14/4/2017
Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όσοι / ες από εσάς επιθυμείτε και μπορείτε να συμμετάσχετε στο Βιωματικό Σεμινάριο που θα γίνει τη Δευτέρα 24/4/2017 στις 5-8 μ.μ. στο 6ο Λύκειο, δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάποια προετοιμασία, γιατί το σεμινάριο είναι βιωματικό και στο επίπεδο των εκπαιδευτικών και στο επίπεδο των μαθητών και επομένως θα γίνει στην πράξη ενημέρωση από την ομάδα του Λυκείου Ιτέας που κατέβηκε στον τελικό στην Αθήνα και από εμένα.
Αν παρόλα αυτά θέλετε να είστε κάπως προϊδεασμένοι, μπορείτε να μελετήσετε τα συνημμένα και να προσέλθετε με τις σημειώσεις σας.
Επιτρέπονται μόνο έντυπα: γιαυτό καλό είναι να έχετε μαζί σας βιβλία θεματικών κύκλων, λεξικά εννοιών, προσωπικές σημειώσεις. Μολύβι και χαρτί απαραίτητα.
Στον δικτυακό τόπο του Κολλεγίου Ανατόλια όπου φιλοξενούνται οι
δικοί του «Αγώνες Λόγου», με ανοιχτή επίσης πανελλήνια συμμετοχή, και με μεγάλη πληροφόρηση γύρω από: τους Διττούς Λόγους Γυμνασίου και Λυκείου, τους Προτρεπτικούς Λόγους Γυμνασίου και Λυκείου, τον Αυθόρμητο Λόγο και την Εκφραστική Ανάγνωση
http://bit.ly/2pVy3vx
Σας παρακαλώ να ξεκινήσουμε στις 5 μ.μ. ακριβώς, για να διευκολύνουμε την έγκαιρη επιστροφή των συναδέλφων από τη Φωκίδα.
Τέλος σε αυτήν τη διεύθυνση στο drop box μπορείτε να κατεβάσετε τα
σχετικά χρήσιμα αρχεία:  http://bit.ly/2pVvKsd

Πόπη Πολυμέρου