19-07-16 O Nίκος Φίλης συνεχάρει τους μαθητές – αθλητές

 

19 07 16 FILIS ATLITES

 

19-07-16 O Nίκος Φίλης συνεχάρει τους μαθητές – αθλητές

O Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης υποδέχθηκε χθες το βράδυ την ελληνική αντιπροσωπεία των 93 μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα  και πέτυχαν διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα. Ο Νίκος Φίλης συνεχάρει τους μαθητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές και τους γονείς που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους.

O Nίκος Φίλης απευθυνόμενος στους συνοδούς και τους μαθητές/τριες τόνισε ότι εκτός από τις διακρίσεις και τα μετάλλια σημαντικότερο είναι το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν , η συλλογικότητα και η προσπάθεια όλο το χρόνο:

“Μας κάνατε περήφανους για το αγωνιστικό σας ήθος, για την ψυχραιμία σας και για τις διακρίσεις και τα μετάλλια, γεγονός που είναι απόδειξη ότι δουλεύετε όλο το χρόνο, απόδειξη ότι μπορούμε να πετύχουμε, να πάμε μπροστά”.

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε από την Τραπεζούντα, έχοντας στις αποσκευές της 37 μετάλλια και πολλές διακρίσεις.  Στην Παγκόσμια  Γυμνασιάδα ISF 2016 συμμετείχαν 30 χώρες και 2000 αθλητές/τριες περίπου.

{youtube}NOgmZdoosJY{/youtube}

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας