Ευχαριστήριο του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας

ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα θέλαμε, διά του παρόντος, να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιότιμο Δήμαρχο
Λαμιέων κ. Νικόλαο Σταυρογιάννη για την καίρια παρέμβασή του, η οποία οδήγησε στην οριστική επίλυση του προβλήματος της αποχέτευσης του Σχολείου μας, προβλήματος που μας ταλαιπωρούσε επί δεκαετίες. Η άμεση θετική ανταπόκρισή του, από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ, στο αίτημά μας επέλυσε το πιεστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε, διευκολύνοντας τα μέγιστα την απρόσκοπτη λειτουργία τόσο του Σχολείου όσο και της Εστίας φιλοξενίας των μαθητών μας.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ κ. Θεοδωρακόπουλος Ιωάννης και οι εκλεκτοί
συνεργάτες του, οι οποίοι ανέλαβαν τη διεκπεραίωση του σύνθετου τεχνικού έργου με
παραδειγματική επιμέλεια και υπευθυνότητα, απέδειξαν έργω και όχι λόγω, το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΥΑΛ και του Δήμου γενικότερα, που επεμβαίνουν, προσφέροντας απλόχερα τη στήριξή τους στον ευαίσθητο χώρο της υποδομής των εκπαιδευτηρίων της πόλης. Θα θέλαμε, διά του κ. Δημάρχου, να απευθύνουμε στον κ. Θεοδωρακόπουλο καθώς και σε όλους καθοιονδήποτε τρόπο εμπλακέντες στο έργο τις θερμότατες ευχαριστίες της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου μας.
Επίσης, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον αγαπητό
παλαίμαχο συνάδελφο και φίλο του Σχολείου μας κ. Κλειτσάκη Αθανάσιο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, για την αμέριστη συμπαράστασή του σε όλη αυτή την προσπάθεια.
Ευχόμαστε, οι Προστάτες του Σχολείου μας, Άγιοι Στυλιανός και Αικατερίνη, να
προστατεύουν και να χαρίζουν υγεία και δύναμη τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.
Με Τιμή
Ο Διευθυντής
Ιωάννης Ζαχαράκης