Ημερίδα με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός(Bullying) -Σχολική Διαμεσολάβηση»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΑΙΓΩΓΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ και της ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αγαπητέ/ή Διευθυντή/τρια,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Δίκτυο Σχολείων Σχολικής Διαμεσολάβησης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και την ΑΣΠΑΙΤΕ Παρ. Ιωαννίνων, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός(Bullying) -Σχολική Διαμεσολάβηση» την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας».
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι- ειδικοί επιστήμονες: Γ. Πανούσης, Ομοτ. Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών, Β. Αρτινοπούλου, Καθηγήτρια Παντείου Παν/μίου, Στρ. Γεωργούλας, Αναπληρ. Καθηγητής Παν/μιου Αιγαίου και Δρ. Π. Δέγλερης, Νομικός. Συντονίζουν και σχολιάζουν Χ. Κωνσταντίνου, Καθηγητής Παν/μίου Ιωαννίνων, Ε. Σιάνου- Κύργιου, Καθηγήτρια Παν/μίου Ιωαννίνων.
Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα εικονικής παρακολούθησης της ημερίδας μέσω διαδικτύου, υποβάλλοντας ηλεκτρονικής αίτηση στην ιστοσελίδα της ημερίδας. Πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα http://dssd.ecedu.uoi.gr.
Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να ενημερώσετε και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σας.
Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της ημερίδας.

Σας ευχαριστούμε θερμά
Με εκτίμηση
Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής
Θεόδωρος Θάνος
Επίκουρος καθηγητής
Παν/μιου Ιωαννίνων

το πρόγραμμα

© 2016, edunews.gr. Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του edunews.gr

Print Friendly, PDF & Email