Ευχαριστίες του Γ/σιου Γυμνασίου Ομβριακής

Ομβριακή 4 Απριλίου 2016

Προς το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και το «Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής» (Prolepsis)

 

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Ο διευθυντής και ο σύλλογος των καθηγητών Ομβριακής σας ευχαριστούμε θερμά για την ανεκτίμητη προσφορά σας μέσω του προγράμματος καθημερινής σίτισης και διάθεσης φρέσκου γάλακτος.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη του προγράμματος, θέλουμε να σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη και να σας ενημερώσουμε ότι οι μαθητές μας ανταποκρίνονται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην παροχή αυτή. Δείχνουν προθυμία να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και συνδυασμούς τροφών, που βασίζονται στις αρχές της υγιεινής μεσογειακής διατροφής, και υιοθετούν καινούργιες διατροφικές συνήθειες που προηγουμένως αντιμετώπιζαν με επιφύλαξη. Αν και είναι αυτονόητη η οικονομική ελάφρυνση των γονιών ως απόρροια της δωρεάν σίτισης των παιδιών τους, κρίνουμε απαραίτητο να επισημάνουμε την ωφέλεια αυτή λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας αλλά και της ιδιαιτερότητας της περιοχής και του σχολείου μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας να συνδράμετε την ελληνική οικογένεια στη δύσκολη καθημερινότητά της αλλά και στο εγχείρημά σας να διδάξετε στη νέα γενιά τους κανόνες της ορθής δίαιτας. Ευελπιστούμε ότι και άλλοι φορείς θα γίνουν μιμητές της πρωτοβουλίας σας και θα ανταποκριθούν στο αίτημα των καιρών για προσφορά στο συνάνθρωπο.

 

Μετά τιμής,

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος Διδασκόντων

Του Γυμνασίου Ομβριακής Φθιώτιδας