Έγκριση σύστασης και λειτουργίας του 1ου Περιφερειακού Δικτύου μεταξύ των ΚΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας.

το έγγραφο

Σχετ.: το με αρ. πρωτ. 23747/Δ2/11-02-2016 εισερχόμενο έγγραφο του οικείου Υπουργείου.

Απαντώντας στο υπ’ αριθμ. 390/19-01-2016 έγγραφο της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας και λαμβάνοντας υπόψη τη με αρ.πρωτ. Φ.42/1726/25-02-2016 θετική εισήγηση της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη σύσταση και λειτουργία του 1ου Περιφερειακού Δικτύου μεταξύ των ΚΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας με θέμα: «Στερεά Βήματα Για τη Σταδιοδρομία – Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Διαχείρισης Σταδιοδρομίας» από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, δια των Υπευθύνων ΣΕΠ των ΚΕΣΥΠ Θήβας, Λιβαδειάς, Χαλκίδας, Καρπενησίου, Λαμίας, Άμφισσας για το σχολικό έτος 2015-2016.
Στόχος του δικτύου είναι η ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των Υπευθύνων ΣΕΠ των ΚΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας, η ανταλλαγή και η διάχυση καλών πρακτικών, η μέγιστη διάχυση των βέλτιστων αποτελεσμάτων στη σχολική και την ευρύτερη κοινότητα, η βελτίωση του συντονισμού των δράσεων ΣΕΠ για την ποιοτική σύνδεση σχολείου και κοινωνίας.
Η υλοποίηση του Δικτύου θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο και χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων. Συντονιστές και υπόλογοι του δικτύου ορίζονται τα ΚΕΣΥΠ Θήβας και Λιβαδειάς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, τα οποία έχουν την υποχρέωση να υποβάλουν απολογισμό της δράσης του Δικτύου στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τη λήξη του σχολικού έτους.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΑΝΤΗΣ