Ανακοίνωση των συλλόγων των Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας

Συνάδελφοι, διά των συνημμένων εγγράφων μας προς την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας, σας ενημερώνουμε ότι τα αιτήματά μας για την ενίσχυση των Υπηρεσιών μας με κόσμο, τη σύσταση Οργανισμού, πέφτουν στο κενό.
Η μόνη έννοια της πολιτικής ηγεσίας είναι το πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία, αδιαφορώντας τελείως για τη Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Μας εξισώσουν όμως με τους εκπαιδευτικούς ως προς τις αποσπάσεις για να μας διαχωρίσουν έτσι από όλους τους άλλους Δημοσίους Υπαλλήλου, κατά παράβαση του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, στο άρθρο 71 του Πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, βάζοντας τις αποσπάσεις ανά σχολικό έτος να λήγουν δηλαδή κάθε 31/8 και να ξεκινάνε κάθε 1/9.
Τα παραπάνω δείχνουν ότι όχι μόνο δεν έχουν ιδέα τη συμβαίνει στις Υπηρεσίες μας αλλά και ότι έχουν τα μάτια κλειστά στα έγγραφα που τους στέλνουμε και τα ώτα κλειστά σε αυτά που τους λέμε.
Συνάδελφοι σταματήστε να δουλεύετε πέραν του ωραρίου σας διότι επειδή η δουλειά στις Υπηρεσίες μας βγαίνει καθαρά και μόνο από το φιλότιμο μας, δεν μπορούν να καταλάβουν τα προβλήματα που έχουμε από την Υποστελέχωση και νομίζουν ότι εσκεμμένα υπερβάλλουμε.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε σε επαγρύπνηση εν΄ όψει κινητοποιήσεων.

Πρακαλούμε πολύ να ενημερωθούν άπαντες οι Διοικητικοί Υπάλληλοι για να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Ευχαριστούμε πολύ.

τα συνημμένα αρχεία