e-yliko.gr

Προτάσεις διδασκαλίας [Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο – Ε.Ε]
Bρίσκεστε στη σελίδα των προτάσεων διδασκαλίας. Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τη βαθμίδα εκπαίδευσης που επιθυμείτε και πλοηγηθείτε στις διαθέσιμες διδακτικές προτάσεις.
http://www.e-yliko.gr/resource/teach_Prot.aspx

Υποστηρικτικό Υλικό

Σκοπός αυτής της συλλογής είναι να διευκολυνθεί η διδασκαλία με υλικό το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί σύμφωνα με την επιθυμία του διδάσκοντα. Καταβλήθηκε προσπάθεια το υλικό αυτό να είναι εύχρηστο και να μην απαιτεί εξειδικευμένη τεχνολογική γνώση. Mπορείτε να πλοηγηθείτε στο διαθέσιμο υλικό επιλέγοντας από τον παρακάτω πίνακα το γνωστικό αντικείμενο που επιθυμείτε. Αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο και δεν μπορείτε να το βρείτε, χρησιμοποιήστε την αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά ή την αναζήτηση στην Πύλη.
http://www.e-yliko.gr/resource/suppMaterial.aspx

Λογισμικό

Σκοπός αυτής της συλλογής είναι να συγκεντρωθούν οι τίτλοι Εκπαιδευτικού Λογισμικού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Οι τίτλοι Εκπαιδευτικού Λογισμικού που περιλαμβάνει η συλλογή ή έχουν αγοραστεί από το Υπ.Ε.Π.Θ στα πλαίσια διαφόρων έργων είτε είναι προϊόντα ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Όσοι τίτλοι έχουν την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχουν σαφή ένδειξη καταλληλότητας.
http://www.e-yliko.gr/resource/supportmaterial/suppSoft.aspx