Σεμινάριο για τη διαχείριση προβλημάτων σχολικής τάξης και φαινομένων βίας

το έγγραφο εδώ

Θέμα: «Πραγματοποίηση Επιμορφωτικού Σεμιναρίου»

Σχετ: Το με αρ. πρωτ. Φ.αποφ./2152/03-04-2015 έγγραφο της Περ/κής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

Σας γνωρίζουμε τη διεξαγωγή Επιμορφωτικού Σεμιναρίου για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αγγλικής Γλώσσας Α/μιας και Β/μιας Εκπαίδευσης του Ν. Φθιώτιδας που διοργανώνουν οι Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ11 κ. Τσαδήμας Χρήστος και ΠΕ06 κ. Ακριώτου Δέσποινα με γενικό τίτλο,
«Προσωπική ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού στο πλαίσιο διαχείρισης προβλημάτων σχολικής τάξης και φαινομένων βίας».

Ως χώρος διεξαγωγής έχει προβλεφθεί η αίθουσα εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας την Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρες από 09.00 έως 13.30.

Η απαλλαγή των εκπαιδευτικών από τα διδακτικά τους καθήκοντα θα γίνει με προσκόμιση της βεβαίωσης παρακολούθησης στις σχολικές μονάδες. Παρακαλούνται οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Φθιώτιδας να συστήσουν στους Δ/ντές των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητας τους να αναμορφώσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων τους τη συγκεκριμένη ημέρα ,για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εκπ/κών στο σεμινάριο και ταυτόχρονα να μη χαθούν διδακτικές ώρες.

Οι εκπαιδευτικοί Φ.Α. των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων μπορούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο χωρίς όμως να απαλλαχθούν των διδακτικών τους καθηκόντων στις 30/4/2015 .
Η Μετακίνηση των εκπαιδευτικών γίνεται χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών κρίνεται ως απαραίτητη.

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι

ΑΚΡΙΩΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ06

ΤΣΑΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ11