Η νέα ιστοσελίδα του 3ου Γυμνασίου Λαμίας

Παρακαλούμε για την ανάρτηση του περιεχομένου (βλ. και συνημμένο ΔΤ) στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ ΦΘ/δας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η νέα ιστοσελίδα του  3ου Γυμνασίου Λαμίας (3gymlamias.gr) «ανέβηκε» κι έχει ξεκινήσει ήδη να ενημερώνεται. Έγινε, σε πρώτο χρόνο, μεταφορά αναρτήσεων από την «παλιά» μας ιστοσελίδα, η οποία θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία, κατά κάποιο τρόπο στατική, υπό την έννοια ότι δεν θα αναρτώνται πλέον νέα περιεχόμενα και θα λειτουργεί ως «αρχείο».

Η νέα μας ιστοσελίδα έχει μοντέρνο σχεδιασμό, είναι ασφαλής, λειτουργική, δομημένη, με αισθητική και με πάρα πολύ γρήγορη απόκριση, ώστε να απολαμβάνετε την περιήγησή σας και να ενημερώνεστε για τις δράσεις του σχολείου μας, και όχι μόνο. Είναι responsive, δηλ. επιτρέπει την άνετη και γρήγορη πλοήγηση μέσω tablet ή κινητού τηλεφώνου.

Οι κατηγορίες έχουν εμπλουτιστεί, ενώ δίνεται επιπλέον χώρος ενημέρωσης για τους γονείς και τους μαθητές, των οποίων οι δράσεις και πρωτοβουλίες , που έχουν να κάνουν π.χ. με την καθημερινότητα του σχολείου, την κοινωνική αλληλεγγύη, τον πολιτισμό και τη συμβουλευτική σε επίπεδο συνεργειών με αναγνωρισμένους φορείς, αναδεικνύονται και προβάλλονται στον «δικό τους» χώρο.

Καλή πλοήγηση!

-Ο-
Δντης
ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ